Jump to content
alt:V Multiplayer Forum
Sign in to follow this  
pastuh

Game crash after joining server

Recommended Posts

Installed fresh game on steam, but launches automatic Rockstar launcher
Launched altv.exe
After connecting to server i saw some world details and game just crashed..
https://prnt.sc/pmr1r1

Error looks like this:
https://prnt.sc/pmr1xi

Tested without altv , and Story mode worked perfect.

I see .dmp file appears in crashdumps, but how i can preview?
I don't get where is problem..

And really strange, after launching sometimes i get 'activation error' even i own game for such long time..
https://prnt.sc/pmrhrb

 

--

EDIT: Looks like everything works if i launch my own server.. Also i had to use 'Administrator rights' for all .exe files..

Edited by pastuh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have any game mode installed? If so, this is the cause, if not, it means that .Net Fromework does not have all the source sources and some lines of coding are dispersed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/26/2019 at 4:25 AM, RizRari said:

Do you have any game mode installed? If so, this is the cause, if not, it means that .Net Fromework does not have all the source sources and some lines of coding are dispersed.

It's not .Net. I literally just did a complete slate and installed the latest updates as well and nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...